Ak Parti Gebze'de Muhtemel İlçe Başkan Aday Adayları

Siyaset 15.01.2020 - 12:03, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3008+ kez okundu.
 

Ak Parti Gebze'de Muhtemel İlçe Başkan Aday Adayları

Ak Parti Gebze'de Muhtemel İlçe Başkan Aday Adayları
Mart 2020 tarihinde yapılması planlanan Ak Parti Gebze İlçe Kongresi yaklaşırken siyaset kulislerinde de adları ilçe başkanlığı için  öne çıkan isimler var. Bizde bu süreçte gazete olarak kongre süresince siyasetin nabzını elimizden geldiğince tutmaya çalışacağız.   İşte İlçe Başkanlığı için adı geçen isimlerden bazıları.    Ayrıca Anketimize katılarak oy kullanabilirisiniz...  Anket sonuçları: Genel Merkez Teşkilat başkanlığı ve Arge başkanlığına rapor halinde verilecektir   Mevcut İlçe Başkanı İrfan AYAR Yalçın COŞTUR RECEP KAYA  MUSTAFA YILDIZTEKİN HASAN ÖZDEMİR ALİ HAYDAR MURATOĞLU RESUL TAT İSMAİL KESKİN SERKAN ÖZGENÇ FATİH İŞLEK VE MURAT YELEK
Ak Parti Gebze'de Muhtemel İlçe Başkan Aday Adayları

Mart 2020 tarihinde yapılması planlanan Ak Parti Gebze İlçe Kongresi yaklaşırken siyaset kulislerinde de adları ilçe başkanlığı için  öne çıkan isimler var. Bizde bu süreçte gazete olarak kongre süresince siyasetin nabzını elimizden geldiğince tutmaya çalışacağız.

 

İşte İlçe Başkanlığı için adı geçen isimlerden bazıları. 

 

Ayrıca Anketimize katılarak oy kullanabilirisiniz...  Anket sonuçları: Genel Merkez Teşkilat başkanlığı ve Arge başkanlığına rapor halinde verilecektir

 

Mevcut İlçe Başkanı

İrfan AYAR

Yalçın COŞTUR

RECEP KAYA 

MUSTAFA YILDIZTEKİN

HASAN ÖZDEMİR

ALİ HAYDAR MURATOĞLU

RESUL TAT

İSMAİL KESKİN

SERKAN ÖZGENÇ

FATİH İŞLEK

VE MURAT YELEK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.