Ak Parti'den Lütfü Türkkan'a İftiraya Cevap

Siyaset 28.05.2020 - 18:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2574+ kez okundu.
 

Ak Parti'den Lütfü Türkkan'a İftiraya Cevap

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarımız hakkında mesnetsiz iddialarda bulunan Lütfi Türkkan’a, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sn.Mehmet Akif Yılmaz’ın yanıtıdır: SİYASETİ GELİR KAPISI GÖREN ALÇAK ZİHNİYETİN TARZ-I SİYASETİ BU: YALAN VE İFTİRA  Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, TBMM ‘de Ak Parti Kocaeli Milletvekillerine yalan ve iftiralarıyla saldırmış.  Dinleyince şu söz geldi aklıma: “Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de adama bakarım adam mı diye.” Bunda ikisi de yok.  Bu MÜFTERİNİN iftiralarını atarken aynaya bakıp konuştuğu çok aşikar. Kendi Belediyeleri ile ilgili yaşadığı tecrübelerini dile getirdiği çok belli. Bir parti Grup Başkanvekilinin böylesi büyük bir iftirayı atarken düşünmesi gerektiği söylenebilir ama Lütfi T. için bunun beyhude bir durum olduğunu tüm TBMM Milletvekilleri ve Aziz Milletimiz iyi bilir. Bunların yalan ve iftiralarını tekzip etmekten usandık.  Yalan ve iftiradan beslenen bu çukur siyaset anlayışı Milletimizin vicdanında yok olmaya mahkûmdur.

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarımız hakkında mesnetsiz iddialarda bulunan Lütfi Türkkan’a, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sn.Mehmet Akif Yılmaz’ın yanıtıdır:


SİYASETİ GELİR KAPISI GÖREN ALÇAK ZİHNİYETİN TARZ-I SİYASETİ BU: YALAN VE İFTİRA 

Kocaeli Milletvekili Lütfi Türkkan, TBMM ‘de Ak Parti Kocaeli Milletvekillerine yalan ve iftiralarıyla saldırmış. 
Dinleyince şu söz geldi aklıma: “Bir lafa bakarım laf mı diye, bir de adama bakarım adam mı diye.” Bunda ikisi de yok. 

Bu MÜFTERİNİN iftiralarını atarken aynaya bakıp konuştuğu çok aşikar. Kendi Belediyeleri ile ilgili yaşadığı tecrübelerini dile getirdiği çok belli.

Bir parti Grup Başkanvekilinin böylesi büyük bir iftirayı atarken düşünmesi gerektiği söylenebilir ama Lütfi T. için bunun beyhude bir durum olduğunu tüm TBMM Milletvekilleri ve Aziz Milletimiz iyi bilir.

Bunların yalan ve iftiralarını tekzip etmekten usandık. 

Yalan ve iftiradan beslenen bu çukur siyaset anlayışı Milletimizin vicdanında yok olmaya mahkûmdur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.