AK Parti’de İki İlçe Başkanı Adayı Daha Belirlendi

Siyaset 06.03.2020 - 12:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2516+ kez okundu.
 

AK Parti’de İki İlçe Başkanı Adayı Daha Belirlendi

AK Parti’de İki İlçe Başkanı Adayı Daha Belirlendi
AK Parti Kandıra ve Gölcük ilçe kongrelerimizde yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucu mevcut ilçe başkanlarımız yeniden aday olmuştur. AK Parti Kandıra İlçe Başkanımız Erol Ölmez ile AK Parti Gölcük İlçe Başkanımız Çetin Seymen’e AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Mehmet Ellibeş, başarı diledi.    İLÇE KONGRELERİ VE TARİHLERİ KANDIRA-14 Mart Cumartesi: Turan Güneş Kültür Merkezi GÖLCÜK-15 Mart Pazar: Gölcük Kongre Sarayı NOT: Her iki kongre de saat 11.00’de başlayacak.
AK Parti’de İki İlçe Başkanı Adayı Daha Belirlendi
AK Parti Kandıra ve Gölcük ilçe kongrelerimizde yapılan istişare ve değerlendirmeler sonucu mevcut ilçe başkanlarımız yeniden aday olmuştur. AK Parti Kandıra İlçe Başkanımız Erol Ölmez ile AK Parti Gölcük İlçe Başkanımız Çetin Seymen’e AK Parti Kocaeli İl Başkanımız Mehmet Ellibeş, başarı diledi. 
 
İLÇE KONGRELERİ VE TARİHLERİ
KANDIRA-14 Mart Cumartesi: Turan Güneş Kültür Merkezi
GÖLCÜK-15 Mart Pazar: Gölcük Kongre Sarayı
NOT: Her iki kongre de saat 11.00’de başlayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.