AK Kadın Çayırova, 100 çocuğun yüzünü güldürdü

Çayırova 01.05.2021 - 01:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2748+ kez okundu.
 

AK Kadın Çayırova, 100 çocuğun yüzünü güldürdü

AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçede tespit ettikleri ihtiyaç sahibi 100 çocuğu giydirdi.
Seyhan Dönmez Başkanlığındaki AK Parti Çayırova İlçe kadın Kolları Teşkilatı, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.   Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’da sosyal yardımlara daha da ağırlık veren AK Kadın Çayırova, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 100 çocuğun yüzünü güldürdü. Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Fatmunur Çelik’in sponsorluğunda ve Kadın Kollarının organizasyonuyla maddi durumu iyi olmayan 100 çocuk tepeden tırnağa giydirildi.   Bayrama 15 gün kala ihtiyaç sahibi çocukların yanlarında olmanın ve sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez,” Kimsesizlerin kimi olmak için çalışmalar yapıyoruz.     İlçemizdeki ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çalışmalarımızı pandemi kurallarına uygun olarak sürdürüyoruz. Bayram öncesi meclis üyemiz Fatmanur Çelik hanımın sponsorluğunda 100 evladımız bayramlıklarına kavuştu .   Fatmanur hanıma çok teşekkür ediyorum. Ekip arkadaşlarımızla birlikte partimize ve ilçemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz ”dedi.
AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçede tespit ettikleri ihtiyaç sahibi 100 çocuğu giydirdi.

Seyhan Dönmez Başkanlığındaki AK Parti Çayırova İlçe kadın Kolları Teşkilatı, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

 

Yardımlaşma ve dayanışma ayı olan Ramazan’da sosyal yardımlara daha da ağırlık veren AK Kadın Çayırova, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 100 çocuğun yüzünü güldürdü. Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Fatmunur Çelik’in sponsorluğunda ve Kadın Kollarının organizasyonuyla maddi durumu iyi olmayan 100 çocuk tepeden tırnağa giydirildi.

 

Bayrama 15 gün kala ihtiyaç sahibi çocukların yanlarında olmanın ve sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden AK Parti Çayırova Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez,” Kimsesizlerin kimi olmak için çalışmalar yapıyoruz.

 

 

İlçemizdeki ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Çalışmalarımızı pandemi kurallarına uygun olarak sürdürüyoruz. Bayram öncesi meclis üyemiz Fatmanur Çelik hanımın sponsorluğunda 100 evladımız bayramlıklarına kavuştu .

 

Fatmanur hanıma çok teşekkür ediyorum. Ekip arkadaşlarımızla birlikte partimize ve ilçemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.