Ak gençler'den Örnek Davranış

Gebze 04.11.2018 - 00:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1744+ kez okundu.
 

Ak gençler'den Örnek Davranış

AK Parti Gebze Gençlik Kolları
AK Parti Gebze Gençlik Kolları olarak çat kapı ev ziyaretleri düzenleyip gençlerle kucaklaşıyor, taleplerini dinliyor ve Ak Parti'ye üye olmaya davet ediyor. İlçe Başkanı Ayhan YILMAZ ve yönetimi ile birlikte Tatlıkuyu Mahallesindeki sokak ve caddelerdeki vatandaşların evlerinde ziyaret edip Türk Bayrağımızı hediye ettiler #GebzeGençliğiyleGüzelGelecek
AK Parti Gebze Gençlik Kolları

AK Parti Gebze Gençlik Kolları olarak çat kapı ev ziyaretleri düzenleyip gençlerle kucaklaşıyor, taleplerini dinliyor ve Ak Parti'ye üye olmaya davet ediyor.

İlçe Başkanı Ayhan YILMAZ ve yönetimi ile birlikte Tatlıkuyu Mahallesindeki sokak ve caddelerdeki vatandaşların evlerinde ziyaret edip Türk Bayrağımızı hediye ettiler

#GebzeGençliğiyleGüzelGelecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.