Ağabeyi İtiraf Etti

41 Kocaeli 21.01.2020 - 18:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2685+ kez okundu.
 

Ağabeyi İtiraf Etti

Eşini yaralayan sanığın ağabeyi Kemal K., mahkemede tanık olarak dinlenerek, “Gülbeyaz ile duygusal birlikteliğim olduğu doğrudur” dedi.
İzmit'te Sami K. isimli şahıs, kendisini ağabeyi ile aldattığını iddia ettiği eşi Gülbeyaz K.’yi, sokak ortasında pompalı tüfekle yaraladı. SALDIRGAN KOCA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ Gülbeyaz K. kanlar içinde yere yığılırken, olayı gören kafeterya çalışanlarından birisi Sami K.’nin üzerine atlayarak silahı elinden aldı. Şahsı etkisiz hale getiren çalışanlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. YARALI HASTANEYE KALDIRILDI İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan Gülbeyaz K., Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. ''BU İŞ BURADA BİTMEZ, NAMUS MESELESİ'' İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Sami S., gözaltına alındı. Polis eşliğinde adliyeye götürülen şahıs, basın mensuplarının ''Neden eşinizi yaraladınız?'' sorusuna, ''Bu iş burada bitmez, namus meselesi." diyerek cevap verdi.   Adliyedeki ifadesinin ardından şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. SANIĞIN AĞABEYİNİN ANLATTIKLARI KAN DONDURDU Sami K. hakkında Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan dava, görülmeye devam edildi. Duruşmada Sami K.’nin eşinin kendisini aldattığını iddia ettiği ağabeyi Kemal K., tanık olarak dinlendi. Olayla ilgili konuşan Kemal K., kardeşinin eşi ile birlikte olduğunu itiraf ederek, “Gülbeyaz ile duygusal birlikteliğim olduğu doğrudur. 2018 yılının Mart ayında duygusal yakınlığımız başlamıştır. Sonrasında kardeşim Sami, Gülbeyaz’ı vurmuş. Sonrasında kardeşim olan Sami bu birlikteliği öğrenmesi nedeniyle Gülbeyaz’ı yaraladığını biliyorum. Gülbeyaz neden benimle birlikte olduğunu söylememiş bilmiyorum. Kendi bileceği iştir. Bana sorduğunuz ses kayıtlarını eski eşim bana dinletti. Gülbeyaz bu ses kayıtlarına rağmen nasıl inkar etmiş anlamadım.” dedi.
Eşini yaralayan sanığın ağabeyi Kemal K., mahkemede tanık olarak dinlenerek, “Gülbeyaz ile duygusal birlikteliğim olduğu doğrudur” dedi.

İzmit'te Sami K. isimli şahıs, kendisini ağabeyi ile aldattığını iddia ettiği eşi Gülbeyaz K.’yi, sokak ortasında pompalı tüfekle yaraladı.

SALDIRGAN KOCA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Gülbeyaz K. kanlar içinde yere yığılırken, olayı gören kafeterya çalışanlarından birisi Sami K.’nin üzerine atlayarak silahı elinden aldı. Şahsı etkisiz hale getiren çalışanlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan Gülbeyaz K., Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

''BU İŞ BURADA BİTMEZ, NAMUS MESELESİ''

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Sami S., gözaltına alındı. Polis eşliğinde adliyeye götürülen şahıs, basın mensuplarının ''Neden eşinizi yaraladınız?'' sorusuna, ''Bu iş burada bitmez, namus meselesi." diyerek cevap verdi.

 

Adliyedeki ifadesinin ardından şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SANIĞIN AĞABEYİNİN ANLATTIKLARI KAN DONDURDU

Sami K. hakkında Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan dava, görülmeye devam edildi.

Duruşmada Sami K.’nin eşinin kendisini aldattığını iddia ettiği ağabeyi Kemal K., tanık olarak dinlendi. Olayla ilgili konuşan Kemal K., kardeşinin eşi ile birlikte olduğunu itiraf ederek, “Gülbeyaz ile duygusal birlikteliğim olduğu doğrudur. 2018 yılının Mart ayında duygusal yakınlığımız başlamıştır. Sonrasında kardeşim Sami, Gülbeyaz’ı vurmuş. Sonrasında kardeşim olan Sami bu birlikteliği öğrenmesi nedeniyle Gülbeyaz’ı yaraladığını biliyorum. Gülbeyaz neden benimle birlikte olduğunu söylememiş bilmiyorum. Kendi bileceği iştir. Bana sorduğunuz ses kayıtlarını eski eşim bana dinletti. Gülbeyaz bu ses kayıtlarına rağmen nasıl inkar etmiş anlamadım.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.